Portfolio

Domotica

Weet u wat domotica is?

Het woord domotica is een samentrekking van domus ( woning ) en telematica. Automatisering speelt tegenwoordig een steeds grotere rol in de woning.

Heeft u bouw- of verbouwplannen en bent u op zoek naar domotica? Bij ons vindt u alles om uw woongenot te verhogen.Wij informeren u over de mogelijkheden en plaatsen een systeem dat voldoet aan u wensen.

Gira is een van de toonaangevende leveranciers die de combinatie stijlvol Schakelmateriaal combineerd met het gemak om in bestaande installaties domotica oplossingen achteraf te realiseren.

Lees meer:


Gira eNet is het nieuwe bidirectionele draadloze systeem voor slimme koppeling en aansturing van de huistechniek. Verlichting, jaloezieën en rolluiken kunnen heel eenvoudig tot scènes worden gecombineerd en met de meest uiteenlopende bedieningsapparaten worden aangestuurd – bij toepassing van de Gira eNet server ook mobiel. Installatie en ingebruikstelling van het eNet systeem is heel intuïtief.

Standaardtoepassingen kunnen met een push-button-methode op de apparaten zelf worden ingesteld. Complexere toepassingen kunnen snel, eenvoudig en comfortabel met een computer en de Gira eNet assistent worden geprogrammeerd. Beide methoden kunnen naast elkaar worden gebruikt en zijn onderling volledig compatibel.
Meer